Hvad er Pacojet

Pacojet er en revolutionerende maskine, der hæver madlavning til kulinariske oplevelser.

Pacosséring med Pacojet betyder at mikro-puré friske dybfrosne fødevarer til en ultralet konsistens. Man kan pacossér naturlige is og sorbeter men også aromatiske supper, saucer eller fars og dette helt uden optøning. Alle smagsstoffer, naturlige farver og vitale næringsstoffer beholdes i emnet.

Pacojet er en unik maskine, der i dag bliver brugt af utallige kokke i hele Verden til fremstilling af mange variationer af desserter samt til andre råvarebesparende opskrifter. Pacojet overtager arbejdet med at fremstille frosne desserter. Lige fra 100% naturlige sorbets lavet af frisk frugt til bløde, lækre iscremer, som enten kan være flødebaserede, yoghurtbaserede eller diabetikerbaserede. Pacojet kan også benyttes til at fremstille råvarebesparende retter, lige
fra milde, luftige mousser til fine patéer og farser til grønsags og krydderurte koncentrater, der kan anvendes til supper og saucer. Ligegyldig hvilke ingredienser kokken anvender: Pacojet producerer med garanti et perfekt resultat.
Vælg friske, kvalitets råvarer som kød, fisk, frugt eller grøntsager og placer dem i et pacosserings bæger. Tilsæt derefter dine foretrukne ingredienser og fyld bægeret med en væske efter eget valg. Frys bægeret til -22 ° C (-8 ° F) i mindst 24 timer. Når du skal bruge indholdet, skal du blot sætte bægeret i din Pacojet, vælge det antal portioner du har brug for og trykke på “Start”. Den præcise Pacojet kniv kører ved 2.000 omdrejning er i minuttet og barber mikro-tynde lag fra toppen af det frosne emne, hvilket resulterer i en ultra-glat tekstur. Resten af bægerets indhold forbliver frosset og kan derfor sættes tilbage på frost indtil behovet opstår igen.