Fordele ved Pacojet

Pacojet er med til at øge kreativiteten i køkkenet

Der er uanede muligheder med Pacojet. Du kan lege med konsistens, farve, smag, sammensætninger osv. Dagligt bliver der eksperimenteret med nye råvarer og sammensætningen af disse – dette giver nye spændende gastronomiske oplevelser.

Pacojet ses på køkkenprocenten

Mange Pacojet brugere oplever store besparelser ved daglig brug af maskinen. Det er bevist, at Pacojet kan tjene sig selv ind det første år. Alene ved is og sorbet er der besparelser fra dag-et. Én af de mange årsager er, at emnerne bliver frosset i lufttætte bæger. Emnet i bægeret skal ikke tøes op før pacosséring. Du kører blot det antal portioner du har behov for – resten sættes tilbage på frost. Dette giver ikke blot en besparelse i køkkenet, det giver også mulighed for et fleksibelt udvalg. Derudover er Pacojet nem at rengøre – det tager kun 2 minutter med det medfølgende rengøringssæt.

Pacojet sikrer den ‘ærlige’ mad

Alle naturlige farver, smagsstoffer, vitaminer og mineraler bevares i emnet. Den frosne kæde brydes ikke hvilket giver unikke resultater, giver smag og farve der er uden sammenligning.

Pacojet sikrer kvalitets resultater hver gang

Ved brug af Pacojet opnås hver gang en helt unik konsistens/struktur i de emner du pacossérer.