Arbejde med Pacojet

Dette ”ananas-eksempel” viser, hvor let det er at arbejde med Pacojet

Skræl en frisk ananas og skær den i terninger inkl. kernen. (Sparer tid og råvare omkostninger).
Fyld ca. 700 gr ananas i bægeret. Fyld op med ananas juice. Tilsæt sukker etc. efter behov. (Intet behov for tilsætnings- og konserveringsstoffer).
Bægeret sættes i fryser*** ved -20° i minimum 24 timer – eller i chock-fryser. (Bevarer friskhed og aroma)
Du kan, når som helst, du ønsker det, sætte PacoJet’en til at arbejde. (Klik kniven på koblingarmens magnet).
Tag det frosne bæger ud af fryseren og sæt det i PacoJet’en – og kør emnet direkte i dybfrossen stand. (Enkelt og hurtigt)
Du bestemmer selv, om du vil køre hele bægerets indhold eller portionsvis. På få sekunder er den frosne frugt puréret til en fantastisk fin struktur.
Resultatet er en ufattelig blød og cremet (ananas) sorbet med en ideel serveringstemperatur på -12° til -15°.
Kør flere bægre og opbevar dem efterfølgende klar til servering i isfryseren (-12° til -15°).
Delvis ubrugte bægre sættes tilbage i fryseren til senere brug. (Sikkerhed! PacoJet bryder ikke den frosne kæde – altså intet spild).

Med Pacojet opnår du en høj, ensartet kvalitet – hver gang.